Amethyst kristal: een introductie

Ik ga niet doen alsof ik al helemaal meeben of geloof in alles rondom deze helende kristallen, maar ik moet wel toegeven dat het een erg intrigerende wereld is die ik vooral bij mijn vrouwelijke vrienden erg zie opkomen. Wanneer je op youtube de stap zet en begint te scrollen kom je echt een hele rijkdom aan kennis tegen.

Ik heb me alvast ook geabonneerd op de feed van HealingStones.be, een website over kristallen en edelstenen waar ook erg veel info te vinden is.

Do your own research, natuurlijk, maar ik ben mij alleszinds aan ’t verdiepen in deze boeiende wereld. Fingers crossed dat ik een échte expert kan worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.