‘t Was weer goed!

De plannen zijn niet meer gewijzigd. Midden juli zijn we dus met onze rugzakken allemaal naar Frankrijk getrokken. Een van de vrienden is al aan’t werken en die heeft nogal een grote bedrijfswagen. (Wim is een gelukzak ja. :P) Vier grote rugzakken waren echter voor de koffer wel een heel juist gepaste. Maar we zijn er allemaal vrij comfortabel geraakt. Nog twee anderen reden mee met een van de twee hun ouders, want die mensen gingen ook op vakantie in Frankrijk. Ze bleven ook iets later nog, omdat ze zijn doorgereisd naar hen nadien. Maar ze moesten natuurlijk wel naar stomme muziek luisteren onderweg, terwijl wij goed hebben zitten knallen.

zwembadje

Vakantie is echt zalig meegevallen. Van de streek hebben we niet te veel gezien, behalve dat meertje dan. Daar zijn we wel een paar keer in gaan zwemmen, omdat het in ons zwembad soms echt te warm werd. Vooral dan uit het water komen en wat op de kant liggen viel soms echt niet mee. Zo heet man! Blijkbaar was er daar een hittegolf, en hier in België bleek het vreselijk weer. (En toen ik terug was hebben we het goede weer wel meegepakt! Best of both worlds!)

Niets te noemenswaardig gebeurd, behalve dan de Michaël die met zijn zatte botten in zijn beste Frans in de lokale kroeg iemand ging versieren. Wat een plan.  En mijn uitschuiven aan het zwembad maar gelukkig nog wel op vrij onelegante wijze in het zwembad belanden (inclusief mijn net gehaalde ice tea) was ook wel een topper. Zonde van de ice tea. Had erger kunnen zijn.

‘t Zit er weeral op zeg… Vakantie gaat te snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.