Aan het werk!

Ok. Stevig.  Ik had gedacht nog een beetje langer vakantie te kunnen hebben, maar ik heb werk sinds een weekje intussen. Na de vakantie ben ik als een gek beginnen solliciteren, vooral omdat ik dacht nu wat brieven te versturen en dan weer eventjes op mijn lauweren te kunnen rusten maar controlepaneelhet ging allemaal sneller dan gedacht. Ik had voornamelijk gesolliciteerd naar jobs als procesoperator omdat ik dat een job vind met genoeg verantwoordelijkheid om het boeiend te houden en dat het vrij goed verdiend is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Ik kreeg vrij snel antwoord van een groot bedrijf in de haven van Antwerpen of ik niet eens op gesprek kon komen. Ze zochten een boel nieuwe mensen omdat er anderen van functie waren gewisseld en dergelijke. Enfin maakt al niet uit waarom. Ligging van het bedrijf kon niet beter: het is op Linkeroever en dus nog bereikbaar met mijn brommer, hoewel dat in feite niet aan te raden is omdat er heel veel vrachtwagens rijden en het er meestal ook vrij glad ligt van olie en andere gore dingen. Dat veranderen we op termijn wel.  Het bleek wel een volcontinu-systeem te zijn, dus met 4 shiften (dag – nacht – vroege – late constant afwisselend), maar ook daardoor kreeg ik een ploegenpremie die in totaal wel voor een mooi loon zorgde…

Ik heb dus vrij snel ja gezegd, en ben nu een klein weekje bezig. Het is wel stevig, dat kan ik jullie vertellen. Voorlopig moet ik er alleen overdag zijn omdat ik nog volop aan het opleidingen krijgen ben. Het is wel veel zeg. Maar ik ga ervoor!

Ik hou jullie op de hoogte van mijn belevenissen!

This entry was posted in .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.