Grand Theft Auto V

gta5De nieuwe Grand Theft Auto wordt weer zo’n topgame, dat voel ik nu al wel in mijn kleine teen! Naar ik heb vernomen kan je in deze versie niet met één personage spelen, maar met 3 verschillende. Daarnaast zijn de mogelijkheden van deze personages nog wat uitgebreid met leuke features zodat je bijvoorbeeld kan gaan tennissen, fitnessen, golfen, jet skiën, … Damn, dat klinkt echt fantastisch!

Alleen dat langdurig wachten tot de release steekt me wat tegen. En om de pijn nog wat te verharden, publiceerde producent Rockstar Games enkele dagen de officiële cover van GTA V. Ziet er wel lekker uit moet ik toegeven, al zou ik veel contenter zijn met wat in-game screenshots en screencasts.

Bon, dat wordt dus ongeduldig aftellen tot 17 september, de dag van de uiteindelijke release Ik heb mijn exemplaar alvast pre-ordered op Bol.com. Ik was me zonet aan het vervelen en heb maar eens uitgerekend hoe lang het nog ongeveer wachten is. Nog 164 dagen en 13 uur was het pijnlijke verdict…

Ik denk dat ik GTA IV nog maar eens vanonder het stof haal, in afwachting. Ik heb dit weekend toch geen wilde plannen (buiten de match Beveren – KV op zaterdag, maar ja die POII boeit toch niet), dus tijd genoeg om wat autootjes te pikken, haha.

This entry was posted in .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.