Examens examens!

De laatste keer, de laatste keer! Examens! Nog een maandje tanden bijten en ik ben er (normaal gezien) voorgoed vanaf! Ze zijn nog niet begonnen, maar de lessen zijn al wel gestopt. Da’s wel leuk aan het laatste jaar: ze behandelen je wel meer als een volwassene. Elektromechanica was alleszins wel een heel boeiende richting!

testIk moet wel nog wat projectjes afwerken. Veel vakken hebben geen echt examen maar een werkstuk met een verhandeling die erbij hoort. Niet echt heel lang, maar toch, het moet vrij goed onderbouwd zijn. Dus ik heb daar wel wat werk in gestopt. Ze zijn volgens mij ook wel streng. Tenslotte gaan we volgend jaar werken: als we’t niet kunnen en we verprutsen het, dan halen we er ook niets uit natuurlijk.

Verder zijn er vanaf midden juni toch wel een paar serieuze examens ook die ons nog te wachten staan. Er is best wel wat theorie die ik nog zal moeten studeren. Maar gezien het de laatste keer is, zal dat wel lukken. En het is niet dat het weer is om iets anders te doen. Als ik op dit moment uit het raam kijk, we zitten precies in het regenseizoen hier! Die ene week dat het dan goed was, ok, maar al de rest is gewoon echt vreselijk. Nu moet het voor begin juli ook niet meer veranderen, liefst!

Allemaal duimen voor mij he! Zijn er nog tips die jullie me kunnen geven?

En dan is’t gewoon nog aftellen naar vakantie! Ik weet nog niet goed wat het plan is deze zomer, maar het zou kunnen dat ik met wat vrienden begin juli op reis ga voor een weekje. Dan is’t natuurlijk eind juli Tomorrowland! Daar ga ik zeker wel op tijd voor thuis zijn, want het heeft moeite genoeg gekost om tickets te krijgen.

En dan wordt het uitkijken naar een job denk ik. Ai ai… Hoe moet ik dat gaan aanpakken…?

This entry was posted in .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.