Autootje kiezen!

Het is nog steeds heel druk op het werk dus laat het ons daar maar niet over hebben, hahaha! Het is wel heel boeiend hoor, ik kijk al uit om aan het echte werk te beginnen. Momenteel is het nog een mix tussen opleiding  en werken, dus het voelt nog altijd meer als naar school gaan dan als werken. Maar goed, het is dolle pret. En ik verdien geld!

carWe weten al waarvoor we ons eerste loon zullen aanwenden spijtig genoeg – ik ben maar net geld aan het verdienen, en ik ben het al aan’t uitgeven: precies een vrouw!

Momenteel ga ik met mijn brommer dus, met het openbaar vervoer is niet echt te doen. Maar die brommer is niet direct de veiligste optie, dat werd al snel duidelijk. Het rijdt daar vol vrachtwagens.

Dus mijn eerste loon (zeg maar lonen) zullen naar een autootje gaan. Eventueel tweedehands, maar ik hoop toch eerder iets nieuws te kunnen kopen. Ik ben bang dat je eigenlijk iets koopt dat niet meer goed is, waar al teveel problemen mee zijn geweest. Ok, voor een nieuw moet ik misschien iets langer sparen en dan kan ik misschien niet iets groot nemen. Maar bijvoorbeeld zo’n Peugeot 107 of een C1 van Citroen zouden al wel goed genoeg zijn voor het doel dat ze moeten hebben he.

Ik denk dat mijn ouders ook geruster zouden zijn als ik in een nieuw ok autootje zou zitten. En dat ik nog geld over zal hebben om mijn appartmentje te verwarmen… Haha!

Een speurtochtje langs garages dus! Wel voos dat je geen premies meer krijgt voor energiezuinige auto’s…  Hopelijk vind ik ergens een topdeal bij een garage dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.